Osnovano

1998

NASA PRICA

       od sna do realnosti...       

Preko 25 godina iskustva kao doktor i estetski I plasticni hirurg I siroko znanje iz oblasti kozmetologije su probudili zelju da napravim visoko kvalitetan proizvod sa kojim cu se negovati. Problem sa desetinama krema na trzistu koje sam koristila bio je sto nisu davale zeljene rezultate ni priblizno onome sto su obecavale. Moje dugotrajno istrazivanje je pokazalo da vecina tih krema ima “komercijalnu” svrhu. Sastojci koji su navedeni na proizvodima se obicno nalaze u tragovima I nije cudo sto nisu imale zeljeni efekat dok istovremeno zarade u farmaceutskoj industriji krema su enormno rasle.

Tada su poceli sati I sati istrazivanja, pravljenja odgovarajuce formule,nabavke najkvalitenijih komponenti (od kojih svi imaju sertifikat EU), saradnje sa farmaceutskim kucama sve dok konacno nisam dobila visoko kvalitetne proizvode najviseg standarda u kozmetologiji sa kojima sam ja kao estetski I plasticni hirurg I zena srednje dobi koja zeli maksimum za svoju kozu bila zadovoljna.

Svoje odusevljenje gotovim proizvodom podelila sam prvo sa kolegama-doktorima, da bih u vrlo kratkom vremenskom roku dobila izuzetno pozitivne povratne informacije. Poruke korisnika Ginanni proizvoda da je njihova koza nakon samo 7 dana imala neverovatne, cudesne resultate slicne onima nakon estetskih zahvata, mi je bila vodilja da sam na pravom putu I da treba da nastavim sa radom I podelim ono sto sam stvorila prvo sa kolegama, porodicom I prijateljima a sada I sa vama.

TAKO JE RODJEN DR GINANNI COSMETICS

Ono sto je inovacija u tehnologiji krema DR GINANNI COSMETICS I sto nas razlikuje od ostalih na trzistu jeste:

  • Visoko koncentrovanekreme I serumi koje u sebi sadrze sastojke koji su navedeni I to u jako velikim procentima

  • Nano-Hiluron koncetrat koji se nalazi u svim proizvodima (kremama I serumima) djeluje kao Fileri I usled svoje male molekularne tezine I lagane, brzo upijajuce texture je u mogucnosti da prodre u najdublje delove derme te na taj nacin hrani kozu iznutra I zato ima instant rezultate.

  • Efekat “peglanja” bora- visoko koncentrovana formula nanohilurona I retinola je u stanju da u relativno kratkom roku vrati volume koze u predjasnje stanje I “ispegla” cak I duboke bore I to iznutra dajuci dugotrajni efekat

  • Idealna formula recapture koja istovremeno neguje, u stanju je da “vrati” vreme I da da kozi podmladjen izgled koji se srece samo nakon tretmana u spa centrima ili nakon odmora na moru

Dok mnoge poznate licnosti “prodaju” svoje ime zarad enormnih zarada, bez garancije zaista kvalitetnih proizvoda, ja sa druge strane stojim iza svog imena. Ja svoje kreme potpisujem, ne da bih stekla slavu vec stojim iza onoga sto radim.

DR GINANNI COSMETICS –WE KNOW HOW

DEVELOPED BY PLASTIC SURGEON

KONTAKT​

T: +381/61 243 6111

     +382/69 010 261  

     +39/333 695 2771

drginanni.rs@gmail.com

drginanni.mne@gmail.com

drginanni.it@gmail.com

© 2018 od Dr. Ginanni Cosmetics.  Ponosno kreirano sa Wix.com

DOSTUPNI U SRBIJI, CG I ITALIJI