POLITIKA O ZASTITI 

PRIVATNOSTI

POLITIKA O ZAŠTITI PRIVATNOSTI

 

1. Nadležna institucija

Institucija nadležna za prikupljanje, obradu i korišćenje ličnih podataka u skladu sa zakonom o zaštiti podataka o ličnosti je:

Firma:  Proizvođač DR MAJA GINANNI

Adresa: Djuke Dinic 1, Beograd

e-mail:  drginanni.rs@gmail.com

Cilj ove izjave o privatnosti podataka jeste da vas informiše o tome kako i zašto prikupljamo, obrađujemo, zaštićujemo i upotrebljavamo vaše lične podatke. Ovde ćemo vas uputiti kako da onemogućite korišćenje vaših ličnih podataka u skladu sa propisima o privatnosti podataka.

 

2. Prikupljanje i korišćenje ličnih podataka 

Lični podaci su ime i prezime, e-mail, broj telefona, adresa stanovanja. Firma DR MAJA GINANNI prikuplja vaše lične podatke isključivo uz vašu saglasnost, i to kada se prijavljujete za dobijanje e-pošte, učestvujete u anketama, nagradnim igrama, nagradnim kvizovima, naručujete proizvode ili tražite neke informacije.

Čuvamo i koristimo vaše lične podatke samo uz vaš pristanak.

Firma DR MAJA GINANNI neće dostavljati vaše lične podatke trećim licima, sa izuzetkom službi za isporuku robe i distribuciju reklamnog materijala, ali u skladu sa ovim obaveštenjem o zaštiti podataka.

Firma DR MAJA GINANNI garantuje da neće prodati ili otkriti vaše lične podatke trećoj strani, kao i da neće zloupotrebiti vaše lične podatke ni na koji način.

 

3. Kako da opozovete saglasnost o korišćenju ličnih podataka

Koristićemo vaše podatke dok ne opozovete saglasnost. Možete se u bilo kom trenutku usprotiviti korišćenju vaših ličnih podataka ili tražiti ispravku podataka koje ste nam dali. U tom slučaju pišite nam na e-mail:  drginanni.rs@gmail.com

 

4. Korišćenje kolačića

Zadržavamo pravo da koristimo informacije koje smo dobili putem kolačića, na osnovu analize ponašanja posetilaca sajta.

Uvek možete da sprečite čuvanje kolačića na vašem hard disku ili da obrišete kolačiće.

 

5. Sigurnost podataka

Preduzeli smo sve mere u cilju zaštite vaših podataka. Obezbedili smo mehanizme da se podaci ne izgube i ne izmene i onemogućili pristup trećoj strani.

KONTAKT​

T: +381/61 243 6111

     +382/69 010 261  

     +39/333 695 2771

drginanni.rs@gmail.com

drginanni.mne@gmail.com

drginanni.it@gmail.com

© 2018 od Dr. Ginanni Cosmetics.  Ponosno kreirano sa Wix.com

DOSTUPNI U SRBIJI, CG I ITALIJI